Sposób przygotowania:
Tradycyjna sałatka z mięsem
Mięso kroimy w kostkę i posypujemy przyprawą gyros oraz pokroic cebule w kostkę tak doprawione mieso szczelnie zamknietej misce odstawiamy na noc do lodówki.
na Drugi dzien warstwowo układamy mięso nastepnie pokrojone pomidowy w kostkę nastepnie podajemy kukurydze z puszki nastepnie ogórki pokrojone drobno,polewamy to ketchupem:) i podobnie kolejna warstwa pomidorów pokrojonych,kukurydza z puszki,ogórki pokrojone,przykrywamy warstwe majonezem i ukłądamy poszatkowaną drobno kapuste pekińską .Zamykamy misę i odstawiamy do lodówki:)
na Drugi dzien warstwowo układamy mięso nastepnie pokrojone pomidowy w kostkę nastepnie podajemy kukurydze z puszki nastepnie ogórki pokrojone drobno,polewamy to ketchupem:) i podobnie kolejna warstwa pomidorów pokrojonych,kukurydza z puszki,ogórki pokrojone,przykrywamy warstwe majonezem i ukłądamy poszatkowaną drobno kapuste pekińską .Zamykamy misę i odstawiamy do lodówki:)