Trufelki 4

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

chrupiące czekoladki czekoladowe

Trufelki 4

Składniki:

Trufelki 4

 

  • Składniki:
  • 1/2 szklanki mleka
  • 1 szklanka cukru
  • 3 łyżki kakao
  • 1/2 kostki margaryny
  • 2 szklanki mleka w proszku
  • bakalie
  • esencja zapachowa

Sposób przygotowania:

Trufelki 4
Przygotowanie: Zagotować mleko z cukrem i ciągle mieszając dodać kakao,margarynę,mleko w proszku i bakalie,gotować około 15 minut.Zestawić z ognia,dodać esencję zapachową,wymieszać.Przełożyć masę do kwadratowej formy,wstawić do lodówki do zastygnięcia.Zastygłą masę pokroić na cząstki. Smacznego

Tagi:

bakalie