Sposób przygotowania:
Truskawkowa korona - Deser
Do naszych pucharków wlewamy syropu ok 4-5 łyżeczek Nastepnie - Budyń gotujemy tak jak na opakowaniu + cukier.gdy ostygnie delikatnie wlewamy na nasz syrop w pucharkach.
Galaretkę również przygotowujemy jak na opakowaniu jednak z nieco mniejsza ilością wody.Czekamy az zgęstnieje.
W tym czasie myjemy truskawki oczyszczamy i kroimy w plasterki i układamy na bokach pucharków przy szkle i na nasz budyń bardzo gęsto.
Ostatnią rzeczą jest zalanie deseru galaretką.
Szybko i smacznie wygląda nasz deserek.
Galaretkę również przygotowujemy jak na opakowaniu jednak z nieco mniejsza ilością wody.Czekamy az zgęstnieje.
W tym czasie myjemy truskawki oczyszczamy i kroimy w plasterki i układamy na bokach pucharków przy szkle i na nasz budyń bardzo gęsto.
Ostatnią rzeczą jest zalanie deseru galaretką.
Szybko i smacznie wygląda nasz deserek.
blackbetty
wedith1
Natala1210