Sposób przygotowania:
Tuńczyk z fasolką
Włóż do miseczki posiekaną cebulę i zalej sokiem cytrynowymna czas,kiedy będziesz przygotowywać resztę składników.
Odlej fasolkę z zalewy,przepłucz zimną wodą i wsyp do miski.
Odsącz tuńczyka z zalewy,rozdrobnij mięso i dodaj do fasolki.
Dodaj oliwę i odrobinę soli do cebuli,dokładnie wymieszaj,zalej tuńczyka z fasolką gotowym dressingiem i przełóż sałatkę do naczynia,w którym ją podasz.
Przemieszaj wszystko widelcem,dopraw do smaku solą i pieprzem oraz posyp natką pietruszki
Odlej fasolkę z zalewy,przepłucz zimną wodą i wsyp do miski.
Odsącz tuńczyka z zalewy,rozdrobnij mięso i dodaj do fasolki.
Dodaj oliwę i odrobinę soli do cebuli,dokładnie wymieszaj,zalej tuńczyka z fasolką gotowym dressingiem i przełóż sałatkę do naczynia,w którym ją podasz.
Przemieszaj wszystko widelcem,dopraw do smaku solą i pieprzem oraz posyp natką pietruszki