allice

allice

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 110]

Tuńczykowa pasta do kanapek

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Szybka w przygotowaniu i równie szybko znika z talerza.

Tuńczykowa pasta do kanapek

Składniki:

Tuńczykowa pasta do kanapek

 

  • 1 puszka tuńczyka w kawałkach w oleju,
  • 1 łyżka majonezu,
  • 1 mała cebula,
  • Pieprz do smaku,
  • natka piertuszki do smaku

 

Sposób przygotowania:

Tuńczykowa pasta do kanapek
Tuńczyka dobrze osaczyć z oleju. Małą cebulę obrać i pokroić w bardzo drobną kostkę. Wymieszać tuńczyka z majonezem i cebulką, doprawić pieprzem do smaku. Podawać na kanapkach posypaną natką pietruszki. Świetnie prezentuje się także podana na liściach sałaty.