Sposób przygotowania:
Udka z kurczaka z nadziedziem z mięsa mielonego
Udka z kurczaka pozbawiamy kości, przyprawiamy od środka i na zewnątrz przyprawą do kurczaka.
Cebule kroimy w kostkę. Podsmażamy na patelni, wrzucamy mięso mielone, smażymy, doprawiamy solą i pieprzem. Studzimy.
Następne udka z kurczaka faszerujemy mięsem mielonym. Udka układamy w naczyniu żaroodpornym, wlewamy bulion, pieczemy w 180 st.C ok. godziny, co jakiś czas podlewając bulionem.
Podajemy z ulubionymi dodatkami.
Cebule kroimy w kostkę. Podsmażamy na patelni, wrzucamy mięso mielone, smażymy, doprawiamy solą i pieprzem. Studzimy.
Następne udka z kurczaka faszerujemy mięsem mielonym. Udka układamy w naczyniu żaroodpornym, wlewamy bulion, pieczemy w 180 st.C ok. godziny, co jakiś czas podlewając bulionem.
Podajemy z ulubionymi dodatkami.