Sposób przygotowania:
Waflowe miseczki z truskawkami i galaretką wg Di
Galaretkę rozpuścić w gorącej wodzie zgodnie z przepisem na opakowaniu i schłodzić w lodówce, aby lekko stężała.
Umyte truskawki pokroić w plasterki. Pokruszyć bułeczki maślane. Miseczki napełnić pokruszonym okruszkami, owocami i galaretką. Robić to naprzemiennie.
Deser schłodzić w lodówce, aby galaretka całkowicie zastygła.
Przed podaniem ozdobić bitą śmietaną i wiórkami z czekolady.
Umyte truskawki pokroić w plasterki. Pokruszyć bułeczki maślane. Miseczki napełnić pokruszonym okruszkami, owocami i galaretką. Robić to naprzemiennie.
Deser schłodzić w lodówce, aby galaretka całkowicie zastygła.
Przed podaniem ozdobić bitą śmietaną i wiórkami z czekolady.