Sposób przygotowania:
Wiosenna sałatka warstwowa
Przygotowanie sałatki i jej warstwy:
Pierwsza warstwa,roszponkę umyć osuszyć i ułożyć na dnie szklanego naczynia, druga warstwa to pokrojona w plasterki rzodkiewka, trzecią, wykładamy połowę porcji majonezu, czwarta, ogórka obieramy i kroimy w dużą kostkę, piąta, serek feta pokroić w kosteczkę, szósta, smarujemy warstwę drugą połową majonezu, siódma, jajko ugotowane oskubać i pokroić w dużą kostkę i ostatnia warstwa to posiekana natka pietruszki. Smacznego.
Pierwsza warstwa,roszponkę umyć osuszyć i ułożyć na dnie szklanego naczynia, druga warstwa to pokrojona w plasterki rzodkiewka, trzecią, wykładamy połowę porcji majonezu, czwarta, ogórka obieramy i kroimy w dużą kostkę, piąta, serek feta pokroić w kosteczkę, szósta, smarujemy warstwę drugą połową majonezu, siódma, jajko ugotowane oskubać i pokroić w dużą kostkę i ostatnia warstwa to posiekana natka pietruszki. Smacznego.