Sposób przygotowania:
Zupa kapuściana 4
Kapustę umyłam i podzieliłam na połowę. Następnie poszatkowałam ją za pomocą tarki.Odpowiednią ilość włożyłam do garnka i zalałam wodą. Gotowałam do miękkości. Cebulę umyłam obrałam i posiekałam. Zrumieniłam na patelni z dwoma łyżkami oleju. Gdy kapusta była prawie miękka,to dolałam zeszkloną cebulę z pozostałym tłuszczem i doprawiłam do smaku przyprawami. Na sam koniec zaprawiłam zupę koncentratem.Zupa jest mało kaloryczna,a może odchudzić..
Triss
Smakowita88
Nazywaj jak chcesz- biednie ma być. Zadaniem jest najeść się a nie przybierać na wadze.
Elficzna
ahaha xD nie wierzę w to po prostu. o bożusiu xD padłam
elzbieta8960
kasiunia.1981
evita0007
Ja lupe przyniosłam i tez widze tam kawałki kiełbaski ^^
petronella
artus2692
OCHYDA jakaś papka fujjjjjj bleeee:(:( Dziewczynko opanuj się!!!