Sposób przygotowania:
Zupa z zielonej fasolki na kwaśno....
Zupa z zielonej fasolki na kwaśno....
Sauerbohnensuppe-
Wywar z rosołu;
Opakowanie mrożonej lub z puszki fasolki;
Ciemna zasmażka;
1-2łyżki octu;
Makaron najlepiej własnej roboty;
Do rosołu dodać fasolkę chwilkę pogotować,zaprawić zasmażką i octem.....Koniec gotowe;;;Podawać z makaronem albo grubymi
lanymi kluskami...
Sauerbohnensuppe-
Wywar z rosołu;
Opakowanie mrożonej lub z puszki fasolki;
Ciemna zasmażka;
1-2łyżki octu;
Makaron najlepiej własnej roboty;
Do rosołu dodać fasolkę chwilkę pogotować,zaprawić zasmażką i octem.....Koniec gotowe;;;Podawać z makaronem albo grubymi
lanymi kluskami...