iwa643

iwa643

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 5470]

Zupka truskawkowo- bananowa

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 6

Zupka truskawkowo- bananowa

Zupka truskawkowo- bananowa

Składniki:

Zupka truskawkowo- bananowa

 

 

 

Sposób przygotowania:

Zupka truskawkowo- bananowa
2 banany kroimy w plasterki i odstawiamy. Do malaksera dodajemy truskawki mogą być mrożone lub świeże. Miksujemy je z cukrem brązowym. Jeżeli truskawki są słodkie a banany mocno dojrzałe dajemy mniej cukru. Do zmiksowanych truskawek dodajemy ciut cynamonu i 2 pozostałe banany. Jeszcze raz miksujemy. Chłodzimy. Do miseczek wkładamy plasterki bananów i zalewamy zupka owocową. Podajemy.