Sposób przygotowania:
Domowy sos tatarski
Ogórki oraz pieczarki ( ja użyłam do tego zapraw, które sama zrobiłam ) dokładnie osączamy z zalewy.
Do miski przekładamy majonez ( ja użyłam łagodnego ). Dodajemy przyprawy do smaku.
Osączone ogórki oraz grzyby kroimy w drobną kosteczkę, po czym dodajemy je do miski z przyprawionym majonezem.
Całość bardzo dokładnie mieszamy i odstawiamy do "przegryzienia".
Podajemy jako dodatek np. do jajek.
Do miski przekładamy majonez ( ja użyłam łagodnego ). Dodajemy przyprawy do smaku.
Osączone ogórki oraz grzyby kroimy w drobną kosteczkę, po czym dodajemy je do miski z przyprawionym majonezem.
Całość bardzo dokładnie mieszamy i odstawiamy do "przegryzienia".
Podajemy jako dodatek np. do jajek.
![Domowy sos tatarski Domowy sos tatarski](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/domowy-sos-tatarski-400444.jpg)
![Domowy sos tatarski Domowy sos tatarski](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/domowy-sos-tatarski-400446.jpg)
![Domowy sos tatarski Domowy sos tatarski](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/domowy-sos-tatarski-400447.jpg)
![Domowy sos tatarski Domowy sos tatarski](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/domowy-sos-tatarski-400448.jpg)
![Domowy sos tatarski Domowy sos tatarski](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/domowy-sos-tatarski-400449.jpg)