Sposób przygotowania:
Babeczki z kremem
Jajko roztrzepać z jogurtem, następnie dodać mąkę, wiórki kokosowe, cukier, cukier waniliowy i proszek do pieczenia.
Ciasto wymieszać na jednolitą masę łyżką, wsypać mrożone jagody, a następnie nałożyć do papilotek i piec w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni do zrumienienia, przez 20-30 minut.
Wystudzone muffinki udekorować kremem i posypkami. U mnie gotowy krem, raz na jakiś czas można się skusić na gotowca :)
Ciasto wymieszać na jednolitą masę łyżką, wsypać mrożone jagody, a następnie nałożyć do papilotek i piec w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni do zrumienienia, przez 20-30 minut.
Wystudzone muffinki udekorować kremem i posypkami. U mnie gotowy krem, raz na jakiś czas można się skusić na gotowca :)