Sposób przygotowania:
Deser z twarożku
Kawałek banana obieramy z skórki a następnie kroimy w bardzo małą kosteczkę i skrapiamy sokiem z limonki.
Twarożek przekładamy z opakowania do miseczki dodajemy pokrojonego banana, cukier i mleko, dokładnie mieszamy. Czekoladę ścieramy na tarce o małych oczkach ( czekoladę przed starciem wkładamy do lodówki najmniej na 30 minut ) .
Do pucharka wkładamy po łyżeczce dżemu malinowego, połowę twarożku a na wierzchu posypujemy połową startej czekolady.
Twarożek przekładamy z opakowania do miseczki dodajemy pokrojonego banana, cukier i mleko, dokładnie mieszamy. Czekoladę ścieramy na tarce o małych oczkach ( czekoladę przed starciem wkładamy do lodówki najmniej na 30 minut ) .
Do pucharka wkładamy po łyżeczce dżemu malinowego, połowę twarożku a na wierzchu posypujemy połową startej czekolady.