Sposób przygotowania:
Babeczki z serka homogenizowanego
Żelatynę i cukier rozpuść w pół szklanki wrzątku, odstaw do przestudzenia. Odrobinę wylej na dno i ścianki foremek (na babeczki), odstaw do lodówki, żeby galaretka stężała. Ułatwi to wyjmowanie deseru z foremek.
Przestudzoną żelatynę dokładnie wymieszaj z serkiem homogenizowanym. Nałóż masę do foremek (4 większe albo 8 małych), wstaw do lodówki na co najmniej 3 godziny.
Żeby wyjąć deser, zanurz foremkę na sekundę w gorącej wodzie. Babeczki udekoruj kiwi lub sezonowymi owocami
Przestudzoną żelatynę dokładnie wymieszaj z serkiem homogenizowanym. Nałóż masę do foremek (4 większe albo 8 małych), wstaw do lodówki na co najmniej 3 godziny.
Żeby wyjąć deser, zanurz foremkę na sekundę w gorącej wodzie. Babeczki udekoruj kiwi lub sezonowymi owocami