Sposób przygotowania:
Bagietka z szynką i warzywami na ciepło
Szynkę kroimy na paseczki, ogórki i pomidory na półplasterki. Cebulę obieramy i siekamy w piórka. Żółty ser trzemy na tarce o grubych oczkach lub gdy mamy ser w plasterkach kroimy na drobną kosteczkę. Bułeczki dzielimy na dwie części odcinając górną cześć (gdy mamy bagietkę dzielimy ją tez na połowę na 2 bułeczki) Majonez mieszamy z ketchupem, doprawiamy solą i świeżo mielonym pieprzem. Dolną połowę bułek smarujemy sosem, następnie układamy szynkę na całej długości,potem pomidory i ogórki na zmianę,smarujemy drugą warstwę naszym sosem, układamy cebulę i posypujemy serem. Zamykamy drugą częścią bułeczki i wkładamy do rozgrzanego piekarnika (ok.200st) na kilka minut, aż bułeczki będą chrupiące. Smacznego