Sposób przygotowania:
bialy torcik budyniowy
budyn z zoltkami i cukrem mieszamy w okolo pol szklanki mleka
reszte mleka wlewamy do garnka zagotowujemy
do gotujacego sie mleka wlewmy przygotowana mase i dajemy margaryne
na forme dajemy troszke masla i sypiemy migdaly
do masy tez dajemy troszke migdalow
kladziemy na spod ciastka(pol opakowania)
robimy syrop z wody i cukru
zalewamy polowa ciastka
wylewmy na to polowe masy
znowu kladziemy ciastka
polewamy syropem
dajemy reszte masy
wlkadamy do lodowki na okolo godzine
jesli derser jest zimny ubijamy smietanke kladziemy ja na wierzch i nakladamy dowolne owoce
reszte mleka wlewamy do garnka zagotowujemy
do gotujacego sie mleka wlewmy przygotowana mase i dajemy margaryne
na forme dajemy troszke masla i sypiemy migdaly
do masy tez dajemy troszke migdalow
kladziemy na spod ciastka(pol opakowania)
robimy syrop z wody i cukru
zalewamy polowa ciastka
wylewmy na to polowe masy
znowu kladziemy ciastka
polewamy syropem
dajemy reszte masy
wlkadamy do lodowki na okolo godzine
jesli derser jest zimny ubijamy smietanke kladziemy ja na wierzch i nakladamy dowolne owoce
misia53
olimpia200
marietta