Sposób przygotowania:
Bruschetta serowo-pomidorowa
Przepis jest szybki i idealnie nadaje się na szybkie ciepłe śniadanko . Zaczynamy od przekrojenia naszych bułeczek nożem na dwie połówki . Na bułkach kolejno układamy szynkę , ser żółty oraz pomidora . Tak przygotowane bruschetty wkładamy do piekarnika na 10minut na około 180 C. Po wyciągnięciu z piekarnika polewamy bruschetty ketchupem . Smacznego
![Bruschetta serowo-pomidorowa Bruschetta serowo-pomidorowa](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/bruschetta-serowo-pomidorowa-171494.jpg)
![Bruschetta serowo-pomidorowa Bruschetta serowo-pomidorowa](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/bruschetta-serowo-pomidorowa-171495.jpg)
![Bruschetta serowo-pomidorowa Bruschetta serowo-pomidorowa](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/bruschetta-serowo-pomidorowa-171496.jpg)
![Bruschetta serowo-pomidorowa Bruschetta serowo-pomidorowa](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/bruschetta-serowo-pomidorowa-171497.jpg)