Sposób przygotowania:
Budyniowa rozkosz
Przygotowujemy 4 pucharki, schładzamy zimną wodą. Banana kroimy w cienkie plasterki, 8 kostek czekolady przekrawamy na pół (doskonale nadają się także michałki którymi możemy zastąpić czekoladę, wówczas na 4 porcję potrzebujemy 4 michałki). Do każdego pucharka wkładamy po łyżce konfitur. Gotujemy budyń wg przepisu na opakowaniu. Gorący budyń nakładamy po łyżeczce na konfitury po czym układamy na nim warstwę czekolady, zalewamy kolejną warstwa budyniu na której układamy plasterki banana, całość zalewamy gorącym budyniem na którym układamy po kawałeczku truskawki.
Podajemy na ciepło, chociaż zimny smakuje również wyśmienicie.
Smacznego
Podajemy na ciepło, chociaż zimny smakuje również wyśmienicie.
Smacznego
Smakowita