Sposób przygotowania:
Cebulka smażona z kiełbasą
Kiełbasę kroimy na pół wzdłuż i kroimy w małe kostki. Wrzucamy do nagrzanego tłuszczu i smażymy. Cebulę obieramy i kroimy w pół księżyce i dorzucamy do podsmażonego mięsa. Trzymamy na ogniu aż cebula nie zmięknie. Dodajemy łyżkę koncentratu mieszamy około 5 minut. To wszystko wykładamy na talerz. Możemy zajadać cebulkę razem z bułeczką z masełkiem.
![Cebulka smażona z kiełbasą Cebulka smażona z kiełbasą](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/cebulka-smazona-z-kielbasa-152972.jpg)
![Cebulka smażona z kiełbasą Cebulka smażona z kiełbasą](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/cebulka-smazona-z-kielbasa-152973.jpg)
![Cebulka smażona z kiełbasą Cebulka smażona z kiełbasą](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/cebulka-smazona-z-kielbasa-152974.jpg)
![Cebulka smażona z kiełbasą Cebulka smażona z kiełbasą](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/cebulka-smazona-z-kielbasa-152975.jpg)