Sposób przygotowania:
Chrupiące paprykowe śniadanie
Paprykę myjemy i oczyszczamy z nasion. Kroimy najlepiej po zagięciach na papryce na 4 części. Jedną część zieloną i jedną część czerwoną kroimy w drobna kosteczkę. Drobno też kroimy szynkę i szczypiorek.
Pokrojone składniki łączymy ze serkiem albo z twarożkiem, doprawiamy do smaku i napełniamy przygotowanym farszem przygotowaną paprykę. Napełnione części papryki kroimy w poprzek na kawałki i układamy na półmisku.
Przed pokrojeniem można schłodzić.
Pokrojone składniki łączymy ze serkiem albo z twarożkiem, doprawiamy do smaku i napełniamy przygotowanym farszem przygotowaną paprykę. Napełnione części papryki kroimy w poprzek na kawałki i układamy na półmisku.
Przed pokrojeniem można schłodzić.
SylaUla
katarzynka455
Dziękuję:)