Sposób przygotowania:
Chrust z ciasta francuskiego
Ciasto wyjąć z opakowania ,rozwinąć. Delikatnie ciasto jeszcze rozwałkować. Pokroić na pasy o szerokości 3 cm. Następnie pokroić na paski o długości 9-10 cm. Po środku każdego paska zrobić nacięcie i przełożyć pasek tak aby powstał chrust. Wyłożyć papierem do pieczenia formę.
Następnie ułożyć chrust. Wstawić do nagrzanego piekarnika 210 stopni. Piec 0k 20 minut.
Można po upieczeniu posypać cukrem pudrem. Ja nie posypuję bo dla mnie to nie potrzebne kalorie.
Smacznego !
Następnie ułożyć chrust. Wstawić do nagrzanego piekarnika 210 stopni. Piec 0k 20 minut.
Można po upieczeniu posypać cukrem pudrem. Ja nie posypuję bo dla mnie to nie potrzebne kalorie.
Smacznego !