p.jola1

p.jola1

Złoty Ekspert
[Przepisów: 919]

ćwikła z tartych buraczków i chrzanu

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 1

doskonały dodatek do kiełbas, zimnych mięs

ćwikła z tartych buraczków i chrzanu

Składniki:

ćwikła z tartych buraczków i chrzanu

 

  • 1 op. buraczki tarte,
  • 1/2 op. chrzan Smak,
  • do smaku cukier sól pieprz,
  • 1 łyżeczka cytryna

 

Sposób przygotowania:

ćwikła z tartych buraczków i chrzanu
Buraczki tarte przekładamy ze słoika do miseczki, doprawiamy solą, pieprzem i cukrem do smaku (wedle upodobań), dodajemy 1 łyżeczkę cytryny, dodajemy połowę słoiczka chrzanu i dokładnie mieszamy, przekładamy do szklanej miseczki.

Tagi:

tarta