Sposób przygotowania:
Czekoladki z polewy czekoladowej
Do miseczki wkładamy białą czekoladę i rozpuszczamy w kąpieli wodnej. Do drugiej miseczki wkładamy czekoladę mleczną i również rozpuszczamy w kąpieli wodnej. Trejs po zjedzonej bombonierce przecieramy oliwą, żeby czekolada się nie przykleiła :) Do miejsc po czekoladkach wlewamy łyżeczką gorącą biała i mleczną czekoladę. Wkładamy do lodówki na ok 3 minutki. Wyciągamy i po wierzchu każdej czekoladki dajemy po kilka kropel gorącej czekolady na przemian (na białą - mleczną i odwrotnie). Wkładamy do lodówki na 2 minutki i gotowe. Wyjmujemy z trejsa i zjadamy.
marietta
Editha
trejs, to ta plastikowa foremka, w której leżą czekoladki w bombonierce;)
Sorki za tą nazwę, ale zboczenie zawodowe haha