Sposób przygotowania:
delikatne brzoskwiniowe babeczki z lodam
Brzoskwinie pokroić na cienkie plasterki.
większą połową wyłożyć filiżanki, brzegi i dno.
Resztę owoców utrzeć z serkiem mascarpone, cukrem i sokiem z cytryny.Żelatynę rozpuścić i wymieszać z łyzką kremu, po czym połączyć z pozostałym kremem.Schłodzić.
Kremówkę ubić, dodać do tężejącej masy. Kremem ciasno wypełnic filiżanki, z biszkoptu wyciąć krążki i położyć na wierzch, docisnąć. schłodzić. Po paru godzinach wyciągnąć z lodówki i delikatnie wyciągnąć z filiżanek.
większą połową wyłożyć filiżanki, brzegi i dno.
Resztę owoców utrzeć z serkiem mascarpone, cukrem i sokiem z cytryny.Żelatynę rozpuścić i wymieszać z łyzką kremu, po czym połączyć z pozostałym kremem.Schłodzić.
Kremówkę ubić, dodać do tężejącej masy. Kremem ciasno wypełnic filiżanki, z biszkoptu wyciąć krążki i położyć na wierzch, docisnąć. schłodzić. Po paru godzinach wyciągnąć z lodówki i delikatnie wyciągnąć z filiżanek.