Sposób przygotowania:
Deser kakaowy z malibu
Śmietanę ubijamy na sztywno z dodatkiem cukru pudru i śmietan fiksu.
Serek mascarpone mieszamy z malibu i kakao, dodajemy ubitą śmietaną (kilka łyżek zostawiamy do dekoracji)
Kawę rozpuszczamy w 1/4 szklanki wrzątku.
Do pucharków układamy pokrojone w ćwiartki biszkopty polewamy kawą, układamy masę, druga warstwa biszkoptów polanych kawą, masa, na gór ęłyżka bitej śmietany. Dekorujemy kakaem, perełkami cukrowymi.
Chłodzimy w lodówce ok 4 godzin.
Masa kakaowa nadaje się idealnie to tortów!!!! Polecam!!!!!
Serek mascarpone mieszamy z malibu i kakao, dodajemy ubitą śmietaną (kilka łyżek zostawiamy do dekoracji)
Kawę rozpuszczamy w 1/4 szklanki wrzątku.
Do pucharków układamy pokrojone w ćwiartki biszkopty polewamy kawą, układamy masę, druga warstwa biszkoptów polanych kawą, masa, na gór ęłyżka bitej śmietany. Dekorujemy kakaem, perełkami cukrowymi.
Chłodzimy w lodówce ok 4 godzin.
Masa kakaowa nadaje się idealnie to tortów!!!! Polecam!!!!!
eli_555
margolata
luna
Jojo