Sposób przygotowania:
Deser kawowa przyjemność
Przygotowujemy wszystkie składniki deseru. Z dwóch szklanek mleka odlewamy pół szklanki. W połowie szklanki mleka mieszamy jeden budyń waniliowy. Pozostałe mleko zagotowujemy z 3 łyżkami cukru. Wsypujemy kawę i mieszamy. Do gotującego się mleka z kawą wlewamy mieszaninę z budyniem. Mieszamy i chwilę gotujemy. Odstawiamy. Z pozostałej szklanki mleka odlewamy 1/3. W 1/3 szkl mieszamy pozostałą połowę budyniu i łyżkę cukru. Resztę mleka zagotowujemy. Do gotującego się mleka wlewamy budyń, mieszamy i chwilę gotujemy. Na dno szklanek wykładamy połowę budyniu kawowego, następnie budyń waniliowy i znów porcja budyniu kawowego. Wierzch dekorujemy bitą śmietaną śnieżką oraz suchymi rurkami i posypką kakaową.