Sposób przygotowania:
Deser lodowo-owocowy
Płatki podzielić na 4 równe części, połowę wyłożyć do dwóch szklaneczek.
Owoce obrać i pokroić (niewielką część odłożyć do dekoracji).
Układać warstwami: kiwi, banan, po 2 gałki niezbyt zmrożonych lodów, lekko wyrównać.
Posypać resztą płatków, wyłożyć truskawki i znowu 2 gałki lodów, lekko wyrównać.
Przybrać odłożonymi owocami, polać rozpuszczoną czekoladą.
Owoce obrać i pokroić (niewielką część odłożyć do dekoracji).
Układać warstwami: kiwi, banan, po 2 gałki niezbyt zmrożonych lodów, lekko wyrównać.
Posypać resztą płatków, wyłożyć truskawki i znowu 2 gałki lodów, lekko wyrównać.
Przybrać odłożonymi owocami, polać rozpuszczoną czekoladą.