Sposób przygotowania:
Deser mango-kiwi-truskawka
Na dnie szklaneczek skruszyć odrobinę herbatników. Wylać 2 łyżki serka. Kiwi obrać. Odciąć parę plasterków, z których wyciąć wykrawaczką do ciastek kwiatki. Resztę krótko zmiksować. Przelać do szklaneczek. Skruszyć trochę herbatników. Wyłożyć warstwę serka. Przykleić do ścianek plasterki kwiatków. Mango pokroić odcinając pestkę, a następnie ściąć skórkę. Zmiksować miąższ blenderem. Pokruszyć herbatniki i wlać mus z mango. Na to kolejna warstwa serka. Truskawki zmiksować i w razie potrzeby dosłodzić. Wlać do szklanek. Na wierzchu ostatnia warstwa serka i po łyżeczce musu truskawkowego. Położyć plasterki kiwi. Podawać schłodzone. Smacznego!
Alex_M