Sposób przygotowania:
Deser Trio.
Ser miksujemy wraz z cukrem na jednolitą gładką masę. Dodajemy rodzynki i dokładnie mieszamy łyżką. Śmietanę kremówkę ubijamy na sztywno i dodajemy przestudzoną rozpuszczoną żelatynę, chwilę miksujemy. Do ubitej śmietany dodajemy kakao i drobno posiekaną czekoladę, dokładnie i delikatnie mieszamy.
Do salaterek wkładamy białą masę twarogową a następnie kakaową śmietanę. Galaretkę przyrządzamy według przepisu na opakowaniu. Gdy będzie tężeć wylewamy ją na masę. Wkładamy do lodówki na ok 2 godz.
Do salaterek wkładamy białą masę twarogową a następnie kakaową śmietanę. Galaretkę przyrządzamy według przepisu na opakowaniu. Gdy będzie tężeć wylewamy ją na masę. Wkładamy do lodówki na ok 2 godz.