Sposób przygotowania:
Deser w błękicie z granolą
Galaretkę przygotować wg przepisu na opakowaniu i odstawić w zimne miejsce do stężenia. Zimną kremówkę ubić na sztywno dodać śmietan fix i cukier puder.Ponownie zmiksować do połączenia się składników. Do kieliszków wkładamy na przemian tężejącą galaretkę i bitą śmietanę.Deser odkładamy do lodówki na tak długo aż galaretka całkowicie się zetnie.Przed podaniem na górze deser posypujemy granolą orzechową.
edytaha
alaaa
hehe,pogoda paskudna to przynajmniej mam marzenia jak zjadam deserek
zbysiowa
alaaa
ja też ,byle do lipca
2milutka
Beatris
alaaa
No właśnie jednym przypomina obłoczki a mi z wodą i plażą się kojarzy.
Obydwa skojarzenia pozytywne.
monikaT83
alaaa
Co za " Pani" po prostu Ala lub Alina.A co tam ,kusić można mi też się plaża marzy.:)
monikaT83
marietta