Sposób przygotowania:
Deser z mascarpone.
2 galaretki rozpuścić w 2,5 szklanki wody (o poj.250ml). Wrzucić truskawki zamrożone i mieszać przez chwilę (truskawki się rozmrożą a galaretka wystygnie i szybciej stężeje.Rozłożyć galaretkę i truskawki do pucharków lub szklaneczek i wstawić do całkowitego stężenia. W tym czasie zmiksować blenderem serek mascarpone, jogurt naturalny i dżem morelowy. Na zastygniętą galaretkę wyciskać szprycą do kremu rozetki (ew. nałożyć łyżką). Wierzch ozdobić herbatnikiem,plasterkiem kiwi,cząstką mandarynki i kawałkiem banana.Położyć kawałek czekolady i posypać łyżeczką otrąb granulowanych.Zresztą ozdobić można wg. uznania.
luna
Natala1210
A.B.
misia53
msewka
Misia,kocham Cię za Twoje wierszyki.