Sposób przygotowania:
Dip grillowy do mięs i warzyw
Śmietanę mieszamy z jogurtem aż powstanie gładka, aksamitna masa. Dodajemy wtedy przyprawę do sałatek oraz paprykę mieloną słodką. Solimy odrobinę. Dodajemy posiekany drobno koperek i wszystko mieszamy. Gotowy sos dekorujemy za pomocą posiekanego szczypiorku. Podajemy do mięs lub do kanapek. Polecam gorąco!
![Dip grillowy do mięs i warzyw Dip grillowy do mięs i warzyw](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/dip-grillowy-do-mies-i-warzyw-126022.jpg)
![Dip grillowy do mięs i warzyw Dip grillowy do mięs i warzyw](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/dip-grillowy-do-mies-i-warzyw-126023.jpg)
![Dip grillowy do mięs i warzyw Dip grillowy do mięs i warzyw](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/dip-grillowy-do-mies-i-warzyw-126024.jpg)
![Dip grillowy do mięs i warzyw Dip grillowy do mięs i warzyw](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/dip-grillowy-do-mies-i-warzyw-126025.jpg)