Sposób przygotowania:
Domowe hot dogi
Bułki naciąć wzdłuż, robiąc w bułce kieszonkę. Nie przekrawać do końca. Bułki włożyć do piekarnika nagrzanego do 170 stopni i piec przez 3-5 min.
W garnku zagotować wodę i gotować w niej parówki przez około 3-4 min.
Pomidora umyć osuszyć i pokroić w półplasterki. Ogórka konserwowego pokroić w plasterki.
Sałatę umyć i osuszyć.
Bułkę wyciągnąć z piekarnika i włożyć do niej sałatę, parówkę, pomidora i ogórka.
Posypać prażoną cebulką. Polać ketchup i/lub musztardę.
W garnku zagotować wodę i gotować w niej parówki przez około 3-4 min.
Pomidora umyć osuszyć i pokroić w półplasterki. Ogórka konserwowego pokroić w plasterki.
Sałatę umyć i osuszyć.
Bułkę wyciągnąć z piekarnika i włożyć do niej sałatę, parówkę, pomidora i ogórka.
Posypać prażoną cebulką. Polać ketchup i/lub musztardę.