Sposób przygotowania:
Mini hot dogi w cieście francuskim
Rozkładamy płat ciasta francuskiego. Z ciasta wykrawamy kwadraty.
Parówki dzielimy na pół. Ogórki w paseczki. Na każdy kwadrat kładziemy parówkę, ogórek i smarujemy musztardą.
Kwadraty zawijamy w ruloniki. Na wierz sypiemy pieprzem.
Ruloniki rozkładamy na papierze do pieczenia. Pieczemy w 180 stopniach przez ok 30 min.
Podaję ciepłe z surówką oraz z dowolnym sosem.
Parówki dzielimy na pół. Ogórki w paseczki. Na każdy kwadrat kładziemy parówkę, ogórek i smarujemy musztardą.
Kwadraty zawijamy w ruloniki. Na wierz sypiemy pieprzem.
Ruloniki rozkładamy na papierze do pieczenia. Pieczemy w 180 stopniach przez ok 30 min.
Podaję ciepłe z surówką oraz z dowolnym sosem.
Marika-
patunia87
Dokładnie:) na prawdę pysze. Proponuję dodać jeszcze ser żółty :)