Sposób przygotowania:
Ekspresowa "pizza" na cieście francuskim
Ciasto francuskie rozkładamy po prostu na blasze na papierze, w który ciasto było zawinięte. Ciasto smarujemy sosem- można wykonać typowy sos do pizzy, ale ja użyłam po prostu passaty.
Na ciasto wykładamy pokrojone, ulubione składniki albo to co akurat mamy ;) u mnie szynka, pieczarki, czarne oliwki, pomidorki oraz dwa rodzaje sera.
Naszą "pizzę" pieczemy ok. 15 minut w temperaturze 180'C w piekarniku nastawionym na pieczenie "góra-dół". Smacznego !
Na ciasto wykładamy pokrojone, ulubione składniki albo to co akurat mamy ;) u mnie szynka, pieczarki, czarne oliwki, pomidorki oraz dwa rodzaje sera.
Naszą "pizzę" pieczemy ok. 15 minut w temperaturze 180'C w piekarniku nastawionym na pieczenie "góra-dół". Smacznego !