Sposób przygotowania:
Ekspresowy deser
Rozmrożone truskawki zmiksować dodając do smaku cukier.
Biszkopty zmiksować rozdrabniaczem lub mocno pokruszyć.
Śmietanę wymieszać z odrobiną cukru.
Na dno pucharków wsypać czubatą łyżkę biszkoptów, następnie po trzy łyżki musu truskawkowego a na koniec 1 łyżkę śmietany.
Kłaść warstwy na przemian do wyczerpania składników, na wierzchu powinna znajdować się śmietana.
Biszkopty zmiksować rozdrabniaczem lub mocno pokruszyć.
Śmietanę wymieszać z odrobiną cukru.
Na dno pucharków wsypać czubatą łyżkę biszkoptów, następnie po trzy łyżki musu truskawkowego a na koniec 1 łyżkę śmietany.
Kłaść warstwy na przemian do wyczerpania składników, na wierzchu powinna znajdować się śmietana.
eli_555
tosica123