gosia56

gosia56

Złoty Ekspert
[Przepisów: 823]

Fasolka szparagowa 5

  • 1
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 3

Pyszna fasolka szparagowa do obiadu

Fasolka szparagowa 5 Więcej zdjęć (4)

Składniki:

Fasolka szparagowa 5

 

Sposób przygotowania:

Fasolka szparagowa 5
Fasolkę myjemy obieramy odcinamy koncówki,kroimy na mniejsze kawałki,gotujemy w osolonej .wodzie.Cebulę kroimy w kostkę ,czosnek tez kroimy smazymy na oleju.Do cebuli i czosku dodajemyszczyptę soli i pieprzu i wycisnięty sok z połowy cytryny. Ugotowaną fasolkę odsączamy z wody polewamy przygotowanym sosem potrzasamy miską aby wymieszać fasolkę, Fasolkę przekładamy na talerz posypujemy mielonymi orzechami.Podajemy na ciepło do obiadu .POLECAM ! ! !
Fasolka szparagowa 5
Fasolkę podajemy naciepło do obiadu smacznego.
Fasolka szparagowa 5
Fasolkę myjemy obieramy z włokien i kroimy.
Fasolka szparagowa 5
Umytą fasolkę kroimy na pół lub mniejsze kawałki.