Sposób przygotowania:
Tagliatelle z warzywami
Fasolkę szparagową umieścić na patelni. Podlać 50 ml wody a następnie dodać 10 g masła i dusić pod przykryciem 15 minut. Dodać pokrojone łodygi selera oraz pokrojoną paprykę. Dusić kolejne 10- 12 minut. Posolić delikatnie i popieprzyć dodać kawałki żółtego sera najlepiej cheddara lub dla tych lubiących słodkawe klimaty ementalera.
Dusić do rozpuszczenia sera a następnie zdjąć pokrywkę i dusić jeszcze minutkę lub dwie aby resztki wody odparowały.Makaron ciemny ugotować zgodnie z przepisem na opakowaniu. Umieścić warzywa z srem na makronie i wymieszać.
Smacznego.
Dusić do rozpuszczenia sera a następnie zdjąć pokrywkę i dusić jeszcze minutkę lub dwie aby resztki wody odparowały.Makaron ciemny ugotować zgodnie z przepisem na opakowaniu. Umieścić warzywa z srem na makronie i wymieszać.
Smacznego.