Sposób przygotowania:
Fasolowa sałatka z tuńczykiem
Czerwoną i białą fasolę przełożyć na sito. Przepłukać i dobrze osączyć. Marynowane pieczarki osączyć z zalewy i przekroić na pół.
Kiszone ogórki pokroić w drobną kostkę. Wszystkie składniki przełożyć do miski. Dodać kawałki osączonego tuńczyka oraz posiekaną natkę pietruszki.
Dokładnie wszystko wymieszać. Skropić delikatnie olejem.
Kiszone ogórki pokroić w drobną kostkę. Wszystkie składniki przełożyć do miski. Dodać kawałki osączonego tuńczyka oraz posiekaną natkę pietruszki.
Dokładnie wszystko wymieszać. Skropić delikatnie olejem.
![Fasolowa sałatka z tuńczykiem Fasolowa sałatka z tuńczykiem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/fasolowa-salatka-z-tunczykiem-422879.jpg)
![Fasolowa sałatka z tuńczykiem Fasolowa sałatka z tuńczykiem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/fasolowa-salatka-z-tunczykiem-422880.jpg)
![Fasolowa sałatka z tuńczykiem Fasolowa sałatka z tuńczykiem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/fasolowa-salatka-z-tunczykiem-422881.jpg)
![Fasolowa sałatka z tuńczykiem Fasolowa sałatka z tuńczykiem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/fasolowa-salatka-z-tunczykiem-422882.jpg)
Magdalena88