Sposób przygotowania:
Fit deser z kaszy manny i mango
Mango i pomarańcza obieram a następnie dzielę na mniejsze kawałki i wkladam do blendera. Dodaję miód. Wszystko blenduję na gładki mus. Następnie wkładam do lodówki na ok 10 min. Następnie przygotowuję kaszę.
Do garnka o grubym dnie wlewam mleko kokosowe a następnie doprowadzam do wrzenia. Nastepnie wsypuję kasze mannę, zdejmuję z palnika i kilka sekund energicznie mieszam tak by nie powstaly grudki. Kaszę mannę nie słodzę.
Na dno szklanki wkładam kaszę i czekam aż przestygnie. Następnie kładę schłodzony mus. Na wierzch posypuję pestkami dyni.
Smacznego.
Do garnka o grubym dnie wlewam mleko kokosowe a następnie doprowadzam do wrzenia. Nastepnie wsypuję kasze mannę, zdejmuję z palnika i kilka sekund energicznie mieszam tak by nie powstaly grudki. Kaszę mannę nie słodzę.
Na dno szklanki wkładam kaszę i czekam aż przestygnie. Następnie kładę schłodzony mus. Na wierzch posypuję pestkami dyni.
Smacznego.
CORAL
Lecisz z przepisami jak błyskawica :)
patunia87