MARTYNA781940

MARTYNA781940

Szef Kuchni
[Przepisów: 48]

Florencja

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Winogrona uatrakcyjniaja smak każdej potrawy

Florencja

Składniki:

Florencja

 

  • 30 dag winogron ciemnych
  • 20 dag winogron jasnych
  • 30 dag arbuza
  • 30 dag sera w plastrach
  • 4 łyzki oleju
  • 1 łyzka musztardy
  • 1 łyżka dżemu winogronowego
  • sól,pieprz

Sposób przygotowania:

Florencja
Winogrona przekroic na pół i powiciągac pestki. Miąższ z arbuza pokroic w plastry a nastepnie w paski. Ser również pokroic w paski. Dzem połaczyć razem z musztardą, dodać olej i przyprawić solą i pieprzem. Wszystkie składniki połaćzyć i polac sosem z dzemu i musztardy. Dokładnie wymieszać i odstawić w chłodne miejsce na 10 minut aby składniki się "przeżarły"