Dobrze ,ze Msewka to wyłapała .Głupio wygląda . Mogę tylko apelować do Moderatorów by jak najszybciej wprowadzili opcję edytowania przepisów .
Przepraszam
He,he,a u mnie dziś na obiad tortelini,ale wczoraj pod Twoim przepisem też napisałam,ze ravioliNie jesteś sama buniu w pomyłkach,w każdym bądz razie i to i to pierozek
Tak samo jak moje "uszka z płyty" ale jak je nazwać, nigdzie nie pasują
Dobrze ,ze Msewka to wyłapała .Głupio wygląda . Mogę tylko apelować do Moderatorów by jak najszybciej wprowadzili opcję edytowania przepisów .
Przepraszam
He,he,a u mnie dziś na obiad tortelini,ale wczoraj pod Twoim przepisem też napisałam,ze ravioliNie jesteś sama buniu w pomyłkach,w każdym bądz razie i to i to pierozek
Przepraszam
Bunia, każdemu może zdarzyć się przejęzyczenie
Wobec oficjalnego przyznania się "do winy" rozgrzeszamy i za pokutę zadajemy wstawienie 10 nowych, pysznych przepisów
Przepraszam
Ale plama
Obserwuj wątekOdp: Odp: Ale plama
Tak samo jak moje "uszka z płyty" ale jak je nazwać, nigdzie nie pasują
Odp: Ale plama
kinga
Przyda sie opcja zmian,bardzo!
Pyza
Bunia, każdemu może zdarzyć się przejęzyczenie
Wobec oficjalnego przyznania się "do winy" rozgrzeszamy i za pokutę zadajemy wstawienie 10 nowych, pysznych przepisów
Ale plama
Babciagramolka
https://gotujmy.pl/ravioli-z-sosem-neapolitanskim,przepisy,51099.html
Przepraszam