Cześć wszystkim
Zalogowałem się bo jak przeczytałem o zastosowaniu alu-folii to się we mnie "zagotowało"....
Do wszystkich "fizyczek"..... jeśli błyszcząca strona odbija ciepło , a matowa przepuszcza to piekąc owijamy potrawy błyszczącą stroną do wewnątrz , a jeśli chcemy utrzymać potrawy w cieple TAK SAMO BŁYSZCZĄCĄ DO WEWNĄTRZ!
Pozdrowienia
Steve
Alu folia
Obserwuj wątekAlu folia
Steve51
Zalogowałem się bo jak przeczytałem o zastosowaniu alu-folii to się we mnie "zagotowało"....
Do wszystkich "fizyczek"..... jeśli błyszcząca strona odbija ciepło , a matowa przepuszcza to piekąc owijamy potrawy błyszczącą stroną do wewnątrz , a jeśli chcemy utrzymać potrawy w cieple TAK SAMO BŁYSZCZĄCĄ DO WEWNĄTRZ!
Pozdrowienia
Steve