Apertyzacja żywności - porady, pomysły :)

Obserwuj wątek

Apertyzacja żywności - porady, pomysły :)

umbr4
  • umbr4

  • Posty: 3
  • Przepisy: 14
  • Artykuły: 0
Witajcie,
Od pewnego czasu próbuję wekować żywność a szczególnie zupy, lecz jestem w tym temacie świeżakiem i mam do Was pytania:

Jakie zupy można wekować ?
W jaki sposób wekujecie swoje dania ?
Czego unikać w trakcie wekowania ?

Ja póki co mam za sobą zupę gulaszową i raz niestety został popełniony błąd, bo wieczka puściły i zupa się popsuła...
Wekowałam także: bigos, gołąbki i fasolkę

Chętnie poczytam o Waszych doświadczeniach i pomysłach.

Pozdrawiam

Odpowiedz na/ edytuj Apertyzacja żywności - porady, pomysły :)