Witajcie,
Od pewnego czasu próbuję wekować żywność a szczególnie zupy, lecz jestem w tym temacie świeżakiem i mam do Was pytania:
Jakie zupy można wekować ?
W jaki sposób wekujecie swoje dania ?
Czego unikać w trakcie wekowania ?
Ja póki co mam za sobą zupę gulaszową i raz niestety został popełniony błąd, bo wieczka puściły i zupa się popsuła...
Wekowałam także: bigos, gołąbki i fasolkę
Chętnie poczytam o Waszych doświadczeniach i pomysłach.
Apertyzacja żywności - porady, pomysły :)
Obserwuj wątekApertyzacja żywności - porady, pomysły :)
umbr4
Od pewnego czasu próbuję wekować żywność a szczególnie zupy, lecz jestem w tym temacie świeżakiem i mam do Was pytania:
Jakie zupy można wekować ?
W jaki sposób wekujecie swoje dania ?
Czego unikać w trakcie wekowania ?
Ja póki co mam za sobą zupę gulaszową i raz niestety został popełniony błąd, bo wieczka puściły i zupa się popsuła...
Wekowałam także: bigos, gołąbki i fasolkę
Chętnie poczytam o Waszych doświadczeniach i pomysłach.
Pozdrawiam