Zawsze można skorzystać z opcji kart rabatowych ze strony www.tasteclub.pl. Brzmi banalnie, ale to super opcja. Wystarczy zamówić kartę a potem tylko z niej korzystać. Płacąc kartą wybieram czy płacę 50% ceny za całość, biorę jedno danie a drugie dostaję gratis czy chcę zniżkę 25% na wszystkie pozycje z menu. Używam tego i sprawdza się. Tanio, ale przede wszystkim mam świadomość, że smacznie i dobrze!
Zawsze możesz zwrócić kupon i odzyskać pieniądze przez stronę na której go zakupiłeś. Oni bardzo starają się o klienta, więc nie powinien być z tym problem.
Zachęcony reklamą, zakupiłem na grouponie kupony, upoważniające do rabatu w poznańskim lokalu Chatka Babuni.. Gdy usiłowałem dokonać rezerwacji, manager lokalu zaproponowała mi przeszło miesięczny okres oczekiwania. Ponieważ termin oczekiwania systematycznie się w tym lokalu przedłuża, wytłumaczenie jest jedno. Kierownictwo lokalu, wypuściło horrendalną ilość kuponów, skasowało forsę i przestało interesować się klientami. Potem nastąpiła akcja Wnuczek, za większe pieniądze. Wynik - kolejka jeszcze bardziej się wydłużyła. Należy sądzić, że właściciele lokalu szybko potrzebują dużych pieniędzy, bo przecież nie o klienta tu chodzi. Sprzedając nadmierną ilość kuponów, firma wygenerowała tylu klientów, że nie jest w stanie ich obsłużyć. Dlaczego wstępna arogancja władzy ? Gdyż tok myślenia właścicieli CHB jest ewidentny-ludzie kupili rabatowe kupony to stracili pieniądze, stracili pieniądze to i tak przyjdą niezależnie od długości oczekiwania na miejsce.
Arogancja włądzy.
Obserwuj wątekOdp: Odp: Arogancja włądzy.
mooooniaaaa
Odp: Arogancja włądzy.
Noruas
Arogancja włądzy.
Babraczka