A ja używałem w płynie. Niestety raz przesadziłem i bajaderki nie nadawały się do jedzenia. Zamiast być z dodatkiem aromatu arakowego wpakowałem do nich dwie buteleczki, bo wydawało mi się że jest mało czuć aromat. Dopiero jak wszystko przeszło aromatem zaczęło się dziać
Ja używam aromatów w płynie ( takich w buteleczkach). Najczęściej używam waniliowego i rumowego. W proszku nigdy nie używałam choć miałam okazję się im "przyjrzeć" z bliska Pachną genialnie
Jaki aromat jest bardziej wydajny w proszku czy może w płynie? Który będzie lepszy do ciasta, a który do kremu? Moja mama stosuje zawsze te w płynie, natomiast jej siostra, która wparowała do nas ostatnio i zachwalała aromaty w proszku. A Wy jakich używacie?
Aromat spożywczy
Obserwuj wątekOdp: Odp: Aromat spożywczy
skuter5
Odp: Aromat spożywczy
ciasteczka
Aromat spożywczy
mocsłodkości