Chciałabym przygotować ciasto banoffee w formie tortu. Jest to wykonalne czy całość może się zawalić?
Bardzo ciekawy pomysł. Tort w tej wersji musi być pyszny
Wydaje mi się, że przy tych upałach to ciasto popłynie. Jest tam masa krówkowa a ona przy wysokich temperaturach robi się jak mleko (przynajmniej moja). Jednak mogę nie mieć racji i jest jakiś sposób by to ciasto wykonać bez problemów. A tak nawiasem mówiąc chętnie przetestowałabym takie ciasto ale raczej zimą lub jesienią porą. Teraz bym się bała
Banoffee
Obserwuj wątekOdp: Banoffee
mocsłodkości
Odp: Banoffee
biedroneczki
Odp: Banoffee
lukrowanepierniczki
Bardzo ciekawy pomysł. Tort w tej wersji musi być pyszny
Wydaje mi się, że przy tych upałach to ciasto popłynie. Jest tam masa krówkowa a ona przy wysokich temperaturach robi się jak mleko (przynajmniej moja). Jednak mogę nie mieć racji i jest jakiś sposób by to ciasto wykonać bez problemów. A tak nawiasem mówiąc chętnie przetestowałabym takie ciasto ale raczej zimą lub jesienią porą. Teraz bym się bała
Banoffee
biedroneczki