robaczek napisał(a):mocsłodkości napisał(a):robaczek napisał(a):mocsłodkości napisał(a):Dzieci przyniosły do domu gałązki bazi. Niestety są słabo rozwinięte. Ledwo ledwo wystają zza otoczki, macie pomysł co zrobić, żeby one wyszły? Teraz już raczej za późno na radę ale następnym razem wstaw je do wody Rozwiną się na 100%. Sprawdziliśmy Tak zrobiłam. Tylko za późno je wyjęłam i mi przekwitły Nie ma to jak puchate i żółte bazie w domu A ile pyłku wszędzie Żółto jakbym kwiatami mlecza świat wysmarowała
mocsłodkości napisał(a):robaczek napisał(a):mocsłodkości napisał(a):Dzieci przyniosły do domu gałązki bazi. Niestety są słabo rozwinięte. Ledwo ledwo wystają zza otoczki, macie pomysł co zrobić, żeby one wyszły? Teraz już raczej za późno na radę ale następnym razem wstaw je do wody Rozwiną się na 100%. Sprawdziliśmy Tak zrobiłam. Tylko za późno je wyjęłam i mi przekwitły Nie ma to jak puchate i żółte bazie w domu
robaczek napisał(a):mocsłodkości napisał(a):Dzieci przyniosły do domu gałązki bazi. Niestety są słabo rozwinięte. Ledwo ledwo wystają zza otoczki, macie pomysł co zrobić, żeby one wyszły? Teraz już raczej za późno na radę ale następnym razem wstaw je do wody Rozwiną się na 100%. Sprawdziliśmy Tak zrobiłam. Tylko za późno je wyjęłam i mi przekwitły
mocsłodkości napisał(a):Dzieci przyniosły do domu gałązki bazi. Niestety są słabo rozwinięte. Ledwo ledwo wystają zza otoczki, macie pomysł co zrobić, żeby one wyszły? Teraz już raczej za późno na radę ale następnym razem wstaw je do wody Rozwiną się na 100%. Sprawdziliśmy
Dzieci przyniosły do domu gałązki bazi. Niestety są słabo rozwinięte. Ledwo ledwo wystają zza otoczki, macie pomysł co zrobić, żeby one wyszły?
W tym miejscu możesz zgłaszać sytuacje, w których może dochodzić do nadużyć lub błędów technicznych. W poniższej ramce wpisz problem, który zwrócił Twoją uwagę. Po zatwierdzeniu zgłoszenia Twój opis zostanie przekazany do Redakcji serwisu.
Dziękujemy za wszelkie zgłoszenia.
Bazie
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Odp: Bazie
robaczek
Wiosenny kolor
Odp: Odp: Odp: Odp: Bazie
mocsłodkości
A ile pyłku wszędzie Żółto jakbym kwiatami mlecza świat wysmarowała
Odp: Odp: Odp: Bazie
robaczek
Nie ma to jak puchate i żółte bazie w domu
Odp: Odp: Bazie
mocsłodkości
Tak zrobiłam. Tylko za późno je wyjęłam i mi przekwitły
Odp: Bazie
robaczek
Teraz już raczej za późno na radę ale następnym razem wstaw je do wody Rozwiną się na 100%. Sprawdziliśmy
Bazie
mocsłodkości