Jakiego cukru używacie do robienia bez? Jak robiłam ostatnio to mimo iż ubijałam białka z cukrem długo na bezach widać było kryształki cukru. Co zrobić żeby się to nie powtórzyło?
Może cukier był gruboziarnisty?
Kupiłam zwykły cukier. Nie zwróciłam uwagi na wielkość :/
Jakiego cukru używacie do robienia bez? Jak robiłam ostatnio to mimo iż ubijałam białka z cukrem długo na bezach widać było kryształki cukru. Co zrobić żeby się to nie powtórzyło?
Jakiego cukru używacie do robienia bez? Jak robiłam ostatnio to mimo iż ubijałam białka z cukrem długo na bezach widać było kryształki cukru. Co zrobić żeby się to nie powtórzyło?
Może za krótko miksowałaś?
Właśnie miksowałam tak jak zawsze, a cukier się nie rozpuścił :/
Jakiego cukru używacie do robienia bez? Jak robiłam ostatnio to mimo iż ubijałam białka z cukrem długo na bezach widać było kryształki cukru. Co zrobić żeby się to nie powtórzyło?
Jakiego cukru używacie do robienia bez? Jak robiłam ostatnio to mimo iż ubijałam białka z cukrem długo na bezach widać było kryształki cukru. Co zrobić żeby się to nie powtórzyło?
Bezy
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Bezy
mocsłodkości
Odp: Odp: Odp: Bezy
ciasteczka
Odp: Odp: Bezy
mocsłodkości
Kupiłam zwykły cukier. Nie zwróciłam uwagi na wielkość :/
Odp: Bezy
ciasteczka
Może cukier był gruboziarnisty?
Odp: Odp: Bezy
mocsłodkości
Właśnie miksowałam tak jak zawsze, a cukier się nie rozpuścił :/
Odp: Bezy
biedroneczki
Może za krótko miksowałaś?
Bezy
mocsłodkości